• 09 Jun 2017

  Parkson Credit Telah Mencapai Pemohon Ke-100,000!

  Parkson Credit, pemberi perkhidmatan pembiayaan mudah kepada pembelian pelanggan, telah pada hari ini mencapai Pemohon Ke-100,000.


  Pada majilis sembutan pencapaian itu pada 6hb Jun 2017 yang diadakan di kedai GT-Max, Pemohon tersebut telah diberi penghargaan dari Pengurus Syarikat Parkson Credit iaitu En. Danny Poh. Pemohon tersebut En. Daud Bin Bro @ Yusop yang telah memohon pembiayaan ansuran mudah di GT-Max, iaitu salah satu daripada tiga ratus Peniaga di rangkaian Pengedar di seluruh negara berkerjasama dengan Parkson Credit.
  En. Daud Bin Bro @ Yusop iaitu Pemohon ke-100,000 bersama keluarganya, bergambar dengan (paling kiri) En Danny Poh iaitu Pengurus Syarikat Parkson Credit, (paling kanan) En. T. S. Gan iaitu Pengurus Syarikat GT-Max dan (belakang kanan) En. Kwa Chee Hoong iaitu Pengurus Besar GT-Max.  “Saya tidak menyanka dan terkejut apabila saya diberitahui bahawa saya adalah Pemohon ke-100,000.” Berkata En. Daud.


  “Saya sangat berpuas hati kerana sangat mudah membuat pemohonan Pembiyaan Motorsikal saya dengan Parkson Credit. Ia cepat dan mudah. Terima Kasih Parkson Credit.”